torsdag 15 januari 2009

Viktoria trött - katterna pigga

Helt underbart att ha de små liven att de kan springa utomhus. I förrgår när det var varmare sprang de ut och in hela förmiddagen. När jag skulle skjutsa Hasse till Ropsten med båten följde katterna med ner till bryggan och så sprang de upp innan vi åkte iväg. Men när jag kom tillbaka efter en tio minuter, så väntade Tony på mej där nere. Då smälter hjärtat!
Igår när jag skulle gå iväg var Hasse hemma, så katterna fick vara ute. Men de följde ju efter mej när jag skulle gå till bilen via stigen och bron... så jag fick gå tillbaka från stigen och fick ta med dem in, innan jag kunde gå iväg...:)
På vägen tillbaka till huset från stigen, passade Tony på att springa upp i en av tallarna, en 2-3 meter är inga problem och det går lika bra nedåt...det trodde jag bara norsk skogskatt kunde, men även cornish rex.
Jag har gått med i Facebook och där har jag hittat sidor om cornish rex. Det är fler som uppmärksammat likheten med utomjordingar...kanske inte i vår tolkning, men väl utseendemässigt.
Idag blir det inga bilder, för jag sitter på min lilla rosa dator och skriver. De andra finns i "stora" datorn i gästhuset.
Det känns som att katterna har fått mer energi nu när de får vara utomhus också, eller så är det mera muskler, de hoppar högre och skuttar som de gjorde i somras när de var mindre.
Snipp snapp snut - nu är dethär inlägget slut.
Godnatt från
Viktoria, Hasse, Dave och Tony
Ad infinitum
I det oändliga